E-therapie

Schrijven werkt  helend maar soms is dat niet genoeg, dan wil je dat iemand met je meekijkt een stukje met  je meeloopt en je helpt uit je problemen te komen. Het is een misvatting te denken dat therapie via e-mail alleen geschikt is voor mensen die foutloos kunnen schrijven, dat maakt in feite niets uit. Ik ben geen lerares Nederlands, als ik maar begrijp wat je wil zeggen.

Het gaat als volgt in zijn werk: Als we samen hebben besloten dat je email therapie bij mij gaat volgen en ik jou gegevens  in mijn bezit heb, dan stuur je het eerste mailtje met jouw probleem, dit eerste mailtje is gratis. Je mag zo veel schrijven als je wilt maar je krijgt al naar gelang het probleem, 2x per maand antwoord. Natuurlijk kan het zo zijn dat het zo dringend is dat je direct antwoord wilt, dat kan dan natuurlijk ook maar dan moet je het er wel bij zetten. Het eerste mailtje wordt altijd zo snel mogelijk beantwoord. Om uit te leggen waarom dit zo gaat: therapie is een proces, een proces wat tijd kost, tijd om huiswerk te maken wat ik misschien opgeef, tijd om na te denken en te voelen.

Daarnaast is het van belang om te kijken of mijn werkwijze en mijn manier van schrijven je aanspreekt, ik probeer altijd zo volledig mogelijk te reageren. Het is ook altijd mogelijk om face to face therapie te volgen bij mij in de praktijk. 

© 2013-2020 Psychosociale Praktijk M&M 
Vuurlaan 16 |2408 NB Alphen aan den Rijn| Tel: 0172-601668 Mob: 06-12990680 | E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |
Facebook
DESIGNED BY JVMMASTER